resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 1250
    iş biraz kazanın doğurduğuna inanıp, öldüğüne inanılmadığı bir nasrettin hoca fıkrasına dönmeye başladı.

    geçen sezonun x faktörlerinden birisiydi. fakat bazı şeyleri ayırabilmek gerekiyor. performansından çok oyun tarzının iş yaptığını bir gerçek. kendi prime'ının çok çok uzağında, hatta istatiksel olarak oldukça sığ bir sezonu geride bıraktı. fakat taktiksel olarak bizim için oldukça elzem bir roldeydi. oyun bütünlüğünü sağlamak adına mertens ve oliveira'yı nötrleyecek bir kenar oyuncusuna o kadar ihtiyacımız vardı ki, ilk 11'e girdiği ilk maçtan taktiksel bütünlük konusunda muazzam bir etki yarattı zaten.

    fakat gel gelelim oliveira yerine parades, mertens yerine zakharyan koymaya çalışıyor, özetle 4-3-3'e döneceğin bir yapıyı kovalıyorsan, bu sefer de yukarıdaki aynı taktiksel nedenlerle kendisini veto etmek durumundasın. zira artık defansif performansından çok, forvet özelliklerine ihtiyaç duyduğun bir konuma sokuyorsun futbolcuyu. rashica 0-0'ı mükemmel oynayan, aşırı dengeli bir oyuncu ama geriye düştüğün, gol aradığın maçlarda sahada sırıtan ilk oyuncu oldu çoğu zaman. bu adam 4-3-3 sağında linç yer, 4-4-1-1 sağında da methiyeler dizilir.

    dolayısıyla 4-3-3'e döneceksek, bu fiyatlara transferi söz konusu bile olmamalı. zaniolo olmasa bile 4-3-3 kanadı için yanlış bir oyuncu çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın