• 18
    gelmiş geçmiş en iyi galatasaray 11 ini yapabilir misin?

    *ileti alındı. merhaba. size yardımcı olmaktan memnunum. galatasaray'ın tüm zamanların en iyi 11'ini yapmak zor bir iş, çünkü çok sayıda başarılı ve yetenekli oyuncu var. ama internette bazı fikirler buldum. örneğin, reddit'te bir kullanıcı şöyle bir kadro önermiş: muslera - umit davala, popescu, bülent korkmaz, hakan ünsal - arda turan, gheorghe hagi, felipe melo, wesley sneijder - didier drogba, hakan şükür bu kadroda hem tarihi hem de güncel oyuncular var. bazıları bu kadroyu beğenmiş, bazıları da değiştirmek istediği oyuncular varmış. mesela taffarel, hasan şaş, ribery, eboue gibi isimler geçmiş. başka bir reddit kullanıcısı da şöyle bir kadro önermiş: taffarel - sabri sarıoğlu, popescu, bülent korkmaz, hakan ünsal - arda turan, gheorghe hagi, emre belözoğlu, wesley sneijder - didier drogba, hakan şükür bu kadroda da hem eski hem yeni oyuncular var. ama bu kadronun savunması çok iyi değilmiş. wikipedia'da da galatasaray'ın rekorlarını ve istatistiklerini görebilirsiniz. orada hangi oyuncuların en çok gol attığını, en çok maç oynadığını, en çok kupa kazandığını görebilirsiniz. sizce tüm zamanların en iyi galatasaray 11'i nasıl olmalı?

    metin oktay kadroda yer almaz mı sence?

    *ileti alındı. metin oktay, galatasaray'ın ve türk futbolunun efsanevi golcülerinden biri. tüm zamanların en iyi 11'inde yer alması için birçok sebep var. mesela: - galatasaray formasıyla toplamda **294** lig golü attı ve bunun **217**'sini millî lig'de kaydetti. bu sayılarla hem galatasaray'ın hem de süper lig'in en çok gol atan oyuncusu oldu. - süper lig'de **6** kez gol kralı oldu ve bunu üst üste **4** kez başaran tek oyuncu oldu. - 1962-63 sezonunda attığı **38** golle süper lig tarihinin bir sezonda en çok gol atan ikinci oyuncusu oldu. - türkiye millî futbol takımı formasıyla **36** maçta **19** gol attı ve millî takım tarihindeki en golcü dördüncü oyuncu oldu. metin oktay, galatasaray taraftarları tarafından da çok sevilen ve saygı duyulan bir isim. ölümünden sonra galatasaray'ın florya'daki tesislerine ve tarabya'daki spor kompleksine ismi verildi . ayrıca kadıköy kalamış parkı'nda heykeli bulunuyor. sizce metin oktay, tüm zamanların en iyi galatasaray 11'inde hangi forvet oyuncusunun yerine oynamalı? hakan şükür mü, didier drogba mı, ya da başka biri mi?

    didier çıkabilir

    *ileti alındı. anlıyorum. didier drogba, galatasaray'da kısa bir süre oynamasına rağmen çok başarılı ve etkili bir forvet oyuncusuydu. ama metin oktay'ın da galatasaray tarihinde çok önemli bir yeri var. sizin fikrinize saygı duyuyorum.

    yeni düzeltmemize uygun şekilde 11 tekrar yapar mısın

    *ileti alındı. tabii, sizin için yapabilirim. sizin düzeltmenize göre, tüm zamanların en iyi galatasaray 11'i şöyle olabilir: muslera - umit davala, popescu, bülent korkmaz, hakan ünsal - arda turan, gheorghe hagi, felipe melo, wesley sneijder - metin oktay, hakan şükür bu kadro nasıl? beğendiniz mi?

    gayet güzel
App Store'dan indirin Google Play'den alın