• 2253
    https://twitter.com/...jXjBZNgurY2DrqHVc3Yg

    bu paylaşımı bülent kalafat başlığında gördüm. kendisi beşiktaşlıymış. işinde iyiyse ve iyi profesyonel ise kulüpte çalışmasında yanlış bir şey yok tabi ki. ancak galatasaray profesyonel sözleşmeyle çalışan kendi profesyonellerine neden ''galatasaray'a gönül vermiş, galatasaray sevdalıları'' gibi ifadeler ile teşekkür ediyor anlamadım. bu insanlar profesyonel ve profesyonel sözleşmeyle çalışıyorlar. yaptıkları iş karşılığında ücret alıyorlar. yarın başka bir kulüpte de çalışabilirler, galatasaray'a rakip de olabilirler. profesyonellik böyle bir şey zaten.

    galatasaray'a gönül vermek, galatasaray sevdalıları gibi ifadeler takımı karşılıksız destekleyen taraftarlara mahsustur. profesyonel sözleşmeyle çalışan insanlar için bu tanımlar geçerli değil. bu profesyoneller için de çok iyi galatasaraylılar da olabilir, başka takım taraftarı da olabilir. önemli olan taraftarlığı, sevdası vs değil yaptığı iş karşılığında kulübe sundukları katkıdır. profesyonellik ve taraftarlık çizgisinin farklı olduğunu bilmek, bu iki kavramın birbirine karışmasına engel olacak bir çerçevede açıklama yapmak gerekir.

    bu kadar büyük bi kulübün böyle saçma sapan bir kurumsal iletişim dili olamaz yani. uslüp, seçilen kelimeler 20 bin takipçili taraftar hesabı seviyesinde ''kulübümüzn başarısı için emek vermiş, bizimle beraber yol yürümüş, 23. şampiyonluğumuza katkı vermiş bütün çalışanlarımıza teşekkür ederiz, yaşasın galatasaray!'' yazmak varken galatasaray'a gönül vermiş, galatasaray sevdalıları ne abi mersin galatasaraylılar derneği başkanına mı teşekkür ediyorsunuz.

    ayrıca bu listede irfan saraloğlu hoca niye yok? futbol takımının teknik heyetinin 2. adamı listede yok. herkes tatile çıktı da 15 yaşında çocuğa mı bıraktınız hesabı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın