resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 200
    psg'nin tıpkı ıcardi gibi arjantinli oyuncusu. kendisi hakkında çok bir bilgim yok maalesef, bu sene işlerim dolayısıyla avrupa futboluna çeyrek final sonrasında dönebildim. ancak, çok beğenen de var, çok tutmayan da var. benim burada anlamadığım olay şu, bu adama 2.5 veriyoruz. sergio'ya 2.7 (sanıyorum), torreriaya da sanırım minimum 2, mertense ise 2.9 vereceğiz. buradan minimum 2, maksimum 3 kişi çıkaracağız. oliviera neyse de, mertensin bu sene bizde 60 maç oynama ihtimali neredeyse yok. geçen seneki mata olmasa da, toplam 25-30 maça anca ilk 11 çıkabilir, kupa vs. dahil. bu durumda sırf bu dörtlüden beklenilen biçimde sergio ve mertens'ten en azından 11 anlamında çıkılacak. bu da 5.5-5.6 milyon euro yapıyor. bu bize maddi anlamda çok ciddi zarar verecek bir durum. mertens yine bir nebze anlaşılabilir, ancak oliviera'ya 4 senelik kontrat bağlamak çok ciddi bir yanlıştı.

    parades için bu kadar uğraştığımıza göre orta sahada en azından 11-15 kişilik maç kadrosunda hem nitelik hem de nicelik anlamında ihtiyaç var. bu durumda, yine geçen sene 3 m euro bonservise alınan midjstö, bir önceki sene alınan, bonservisine 6 milyon euro gömülen ve dubai liginde bile ön plana çıkamamış cicaldau da var. işlerin iyi gittiği senaryoda kazanan biz oluruz, ancak ya madalyonun tersi?

    son cümlem, benim tahminim parades-icardi bağlantısı üzerine. arabistan işi üç aşağı beş yukarı belli oldu. alacaklarını cash parayı koyup aldılar. ıcardi'ye en azından 30 milyon civarı bir para bağlamayacaklarını düşünüyorum. ıcardi burada bir kere daha avrupayı deneyebilir, ya da şu oyuncuları alın ben de kalayım da diyebilir. 28 yaşındaki icardiye de minimum 5-7 milyon euro arası gömeceğiz. muhasebeci taraftar olmak istemiyorum ama, en azından sene boyunca hiç oynatmayacağımız, rumen kazık, norveçli vasat orta saha oyuncusu vs. çıkabildiğimiz kadar çıksak keşke.
App Store'dan indirin Google Play'den alın