• 45
    ha ha ha dayatma değil falan aynen abicim sizin işinize gelen şeyler hariç herşey dayatma, diğerleri değil. neden? popülizm ve instagram efendilerimiz öyle buyuruyor.

    petshop'a gidip vitrinden esir alınmış camekan içerisindeki hayvanları şirin bul, sonra o "evcil" hayvanı parayla satın alıp eve hapset, onu kendi rızası dışında kısırlaştır, o gariban evden sürekli kaçmak istesin sen asla izin verme (hayret neden kaçmak istiyor lan acaba, zorla tutulduğu için olabilir mi), instagramdan cins kedi köpeğini paylaşıp paylaşıp prim kas sonra da yaşlandı diye sıkıl at sokağa. o şartlara doğası gereği alışkın olacak ama senin yüzünden olamamış, adaptasyon gösteremeyen gariban bir köşede ölsün kalsın. bu da dayatma değil mesela size göre, neden çünkü işine öyle geliyor. neden, çünkü popülizm bunu şirin gösteriyor, lgbt konusunda olduğu gibi. sonra da bu zorlatma ve dayatmayı kabul etmek istemeyen adama mobbing yapılıyor, neden? çünkü popülizm ve instagram bunu emrediyor. hahaha ne komik çelişkiler.

    bal gibi de olan ve tiksindiren olay. herkesi rahat bırakın, lgbt'yi destekleyen desteklesin, ona da saygı duyacaksın, desteklemeyene de saygı duyacaksın, hayvanları da rahat ve doğasında bırakın.

    iki yüzlülük ilmek ilmek, itinayla işlendi maalesef.

    (bkz: dont get this offence)
App Store'dan indirin Google Play'den alın