resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 4616
    zaman geçtikçe tekrardan bize yaklaşan cisimdir...

    serie a takımlarından birine transferi halinde 15 milyon euro tazminatı olduğu konuşuluyor. milan iddiaları direkt taca çıkıyor o sebeple.

    suudi arabistan konusunda 2-3 hafta öncesinde bayağı bir karamsardım ancak bakıldığında birkaç istisna hariç genellikle müslüman - rol model futbolcuları tercih ediyorlar. ülkenin p&r'ında da kullanacaklar anlaşılan. ronaldo'nun bile islam dünyasında messi'ye göre yeri malum. bizim deli oğlanın hiç din kitap işlerinde bezi yok + bunların aile yapısına ters... üstelik bir suudi kulübünün x bir topçuyla "ilgileneceğini" düşünmüyorum bu kadar süre boyunca. herifler "isterlerse" banka hesabına parayı geçip kalan prosedürlerle uğraşıyorlar sadece. dolayısıyla arabistan haberlerini hem bizim yönetim tarafından taraftarın heyecanını ve beklentisini düşürme bahanesi, hem de icardi'nin menajerleri tarafından teklif yükseltici unsur olarak görmeye başladım.

    bence bu adam kafayı ayı gibi toplamalık bir tatil peşinde, sürecin uzaması falan icardi'nin ne kadar tatil yapmak istediğiyle doğru orantılı değişecek. dolayısıyla transferinin temmuz'un 3. haftasından itibaren iyi veya kötü finalize olacağını düşünüyorum.

    iyi tatiller aslan parçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın