resim
Daniel da Silva Carvalho
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:41
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2
    2004-2005 sezonunda cska moskova’ya uefa kupası kazandıran, aynı sezon rusya liginde yılın futbolcusu seçilen ve brezilya milli takımına davet alan eski 10 numara. şimdiki gibi streaming yayınların pek de ulaşılabilir olmadığı, olsa bile rusya gibi pek rağbet görmeyen bir ligde olduğu için maçına ya da özetine denk gelmenin imkan dahilinde söylenemediği dönemleri. biz de kendilerine avrupa kupalarının haftasonları sabri ugan abinin sunduğu müstesna programından aşinayız elbette. bunun yanında ek kaynak takviyesi olarak football manager var.

    ekürisi eski beşiktaşlı vagner love ile beraber fm’de stamina değerinin 20 olduğunu nadiren gördüğümüz ender futbolculardan ivica olic’in eşlik ettiği çok farklı bir hücum hattı. igor akinfeev, alexei&vasily berezutski kardeşler yeni yeni bıyıkları terliyor, kadroda yer alıyor. hatta fenerbahçe’den muzdarip isimlerden milos krasic ilk kez o sezon adam akıllı forma şansı bulmaya başlıyor. elvir rahimic, chidi odiah, evgeny aldonin niş kitlenin bilip hatırlayacağı uzmanlık sorusu isimlerinden. yuri zhirkov da var o kadroda, netekim bu abi de ilerleyen dönemlerde alıp başını yürümüş gitmiş, chelsea’ye hatırı sayılır bir paraya transfer olmuş.

    o kadro ile finalde, hem de estadio jose alvalade’de sporting lizbon’u yenen cska moskova uefa kupasını kazanmış, rus futbolunun tarihindeki en büyük başarısına imza atmıştır. ardından 3 yıl sonra bu kez city of manchester stadında rangers’ı 4-0 yenen zenit bu kupaya ulaşmış, sürekli küçümsediğimiz rus liginin neden bizim süper ligden bin kat daha ileride olduğunu göstermiştir.

    daniel carvalho’ya dönecek olursak, o başarılı kadronun beyni, organizatörü, yıldızı, her şeyi. ronaldinho ile aynı milli takım kadrosunda yer alabilecek durumda olması bazı şeyleri açıklamaya yeter gibi duruyor, zira aynı mevkinin oyuncuları. çok merak eden açsın youtube’dan izlesin diyerek bu giriyi de bitireyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın