• 12
    genelleme yapmak hos degil elbette ancak 2012 yilinda gerçeklestirdigim hacc ibatedetinde ülkelerini ve insanlarini daha yakindan tanima firsatim oldu. para ile her sey satin alabilecegini sanan bir millet. türkiye'de o eski itibarlari kalmadi. örnegin dogru dürüst kimse suudilere araç kiralamak istemiyor. neden, çünkü esya'nin kiymetini bilmiyorlar. hani derler ya, arap yagi bol bulunca diye...

    hoteller desen ona keza. yatagin nevresim takimi ile bebek alti silen mi istersin, odayi ahira çeviren mi. arkadasim, odana yemek getirtebilirsin ancak son olarak onlari bir araya toplarsin, ya kokmasin diye disari götürüp kendin atarsin, ya da temizlik çalisani için kolaylik olsun diye bir köseye birakirsin. odanin her tarafina saçmazsin. insanlar yataktan lahmacun, komedinin üstünden yarim adana toplamak zorunda degil. hem israf dinimizde haramdir, bunu çok iyi bilmen gerekir!

    israf demisken. bu arkadaslar her yil biz gurbetçilerin cebinden hacc için 8-10bin € kopartirlar. ayni ibadeti git yilin herhangi bir ayinda yap, 1/4 fiyatina yaparsin ama hacc farz ya, nasil olsa verecekler ya, sisirelim. islamda böyle bir sey yok!!! islamda pazarlama yok!

    bunlarin gözleri doymaz! senden benden hacc sezonunda donumuza kadar alirlar ama sonra gidip avrupanin götünün killari pismaniya olmus futbolcu eskilerine milyonlari basarlar.

    bu adil degil! hem de hiç adil degil!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın