resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 2069
    galatasaray’ın değeri ve yatırımı.

    covid olana kadar beğendiğim ve genel olarak beğenilen bir oyuncuydu. geriye gidip başlarda hakkında yazılan girdiler ortada. sonrasında bitik bir hale geldi ve çok pasifleşti. itliği, kopukluğu, terbiyesizliği, tembelliği, uyumsuzluğu olmadı. romanya milli takım havuzunda. git dediler gitti, gel dediler geliyor.

    transferinin fahiş olup buram buram aracı komisyonları kokuyor olması ve burak elmas-fatih terim kötü oyun/kadro planlaması bu çocuğun suçu değil.

    dönemsel formsuzlukla yargıya varıyor olsak, ne boey kalırdı, ne muslera, ne de barış alper. kibirli, gamsız ve egoist yusuf demir’in bu kadar tutulup, covid olana kadar somut olumlu istatistiklere sahip cicaldau’ya bu kadar eleştirel olunmasını anlayamıyorum.

    er meydanı sezon başı kampı. oldu da tutarsa, bütçemizde alacak bir kişi eksik olur, o bütçe başka bir mevkiye aktarılıp kalite yükselir. belki kendisinden tasarruf edilen ek bütçeyle, icardi gelecek. olmazsa, kapasitesini yukarı çıkarıp öyle değerlendiririz.

    esas korkutucu olan, taraftarın bir kısmında gözlemlediğim, (üstelik ekonomik daralmaya girdiğimiz şu dönemde), hala sıkılma nedenli kontrolsüz, hesapsız ve sabırsız tüketim alışkanlığu. onu sat, bunu yolla, şunu değiştir, bundan nefret et. durun bir nefes alın.

    bir kaç nesil çok sıkıntı çekecek, çünkü kafa olarak hiç hazır değiller.
App Store'dan indirin Google Play'den alın