resim
Diego Alexander Gómez Amarilla
Takım:Miami
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:21
Boy:1.85
Uyruk:Paraguay
  • 33
    tielemans, paredes, rabiot gibi yükseklerden uçarak girişimlere başladığımız transfer döneminde sürekli dönüp dönüp baktığım orta sahadır.

    adı bizimle anılana kadar tanımıyordum ama sonrasında izlediğim videolarda gözlemim şu oldu; coşkusuyla, çalışkanlığıyla, gençliğiyle ve belki de en önemlisi galatasaray'ı istiyor oluşuyla bize çok uyacak bir profilde. savaşçı orta sahalara zaten bayılıyoruz. okan buruk'un 96-2000 coşkusunu ve presini ortaya çıkarmaya çalıştığını da biliyoruz. işte bunlara uyan ve aslında ismi çıkanlar içinde box to box oynayabilecek asıl oyuncu o gibi geliyor. tabii ki henüz tecrübesiz, seviyesi çok yüksek olmayan bir ligden gelecek ve avrupa'da hiç top oynamamış. ama o çıtayı atlayabilecek ve değerine değer katacak oyunculara ihtiyacımız var zaten.

    sanırım kulübü ile bonservis için ön görüşmeler yapılmış. aradaki farkın çok yüksek olmadığı konuşuluyormuş.

    orta sahaya 2 takviye yapılmasını bekliyorum. diğer oyuncu, ismi daha bilinir, daha tecrübeli ve şampiyonlar ligi seviyesinde direkt oynayabilecek olan olur. diego gomez de yeri geldiğinde kulübede bekleyebilecek, diğer genç oyuncularımız gibi hızla gelişip formayı kapabilecek isim olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın