resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 2062
    gelecek sene kadroda olmaması gereken oyuncu. oliviera ile ilgili bile kafada soru işareti varken onun yedeği midtsjö’yü bile kendisine tercih ederim. hiç olmazsa adam sahada kaybolmuyor. insiyatif alıyor.

    kendisini kötü takımda gördük bir de iyi takımda görelimin bir anlamı yok çünkü o takımın kötü olmasının saha içi sebeplerinden biri de kendisidir. orta sahada öyle bir mevkide oynayan adam sahada bu kadar kaybolamaz. toptan kaçamaz.

    mertens ile istatistikleri yakın olabilir ama mertens son haftalar hariç hep oyunun içindeydi. iyi oyunun temel taşlarından biriydi.

    boey ile de bence kıyaslanamaz. çünkü boey geçen sene de bunun ışığını verdiği maçlar oynadı ama tamamen torrent’in iş bilmezliğiyle çok geri planda kaldı. ben hep neden bu kadar geri planda kaldığını anlamamıştım zaten. özellikle fatih hoca zamanında gayet bu ışıkları vermişti.

    bu adamdaki en büyük sorun mentalite. adam maç içinde toptan kaçıyor, oyunda kayboluyor. 25 yaşında bir insan arabistan’a bir yıl gitmeyi nasıl kabul eder? adamda ne bir hırs ne bir hedef var.

    galatasaray artık başka bir seviyede ve mentalitede. böyle pasif karekterler bu takıma uymuyor. adamın ne galatasaray yedeği olabilecek kadar yeteneği var ne de çalışma azmi. onu yedek olarak bile düşünmek bu takımın seviyesini aşağıya çeker. zararı da 6,5 milyondan fazla olur. ona vereceğin yedekleme görevini genç bir scout tranferine şans ver. altyapıdan başka bir gence şans ver. hiç olmazsa tutarsa kazancın büyük olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın