resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 2056
    ilk geldiği zamanlarda çoğunluk tarafından beğenilen futbolcuydu. takımın düşmesiyle beraber kendisi de çok düştü. boey ve berkan da aynı şekilde düşmüş takımda ayakta kalan sadece üç futbolcu kalmıştı: nelsson, marca ve kerem. benim merak ettiğim kendisini futbolcu değil diye değerlendirilecek ne yaşandı. ligin ilk başlarında futbolcu olmayan adam neden beğeniliyordu o zaman?

    şu an bulunduğumuz durumda ben de kimseyle zaman kaybetme taraftarı değilim. hazır ve gelir gelmez iş yapacak adam bulup almamız daha mantıklı. ancak karşı olduğum tek nokta var bunu yapacakken mata gibi sıfır fayda veteranları da kulübeye doldurmayalım. bu sene kalsaydı eğer cicaldau'nun mata'dan fazla iş yapacağını bilmeyen yoktur. hadi onu da geçelim arabistan'a falan kiralanması çok yanlıştı.

    bu arada fatih hoca'nın kendisinin transferi konusunda çok ısrar etmiş olduğu iddiası da nereden çıktı bilmiyorum. insanlar bazen kendi yazdığı şeye kendini mi inandırıyor nedir anlamadım. mesela aynı dönem stanciu transferi ağızlarda uzun süre sakız olmuştu. stanciu gelmiş olsa hadi ısrar ettik diyeceğim de cicaldau transferi kısa süre için gelişip sonuçlanmış bir transferdi. morutan ve mohamed transferleri keza ısrar edilen transferlerdi ama bu arkadaşta ne zaman ısrar ettik hatırlamıyorum.

    çok fazla da tartışmaya gerek kalmadı aslında, takımda kalırsa iki senaryo var: ya çok entry sildirir ya da komple çöp olur. giderse de yapılan yatırımın bir kısmını getirir, mostafa gibi bir daha da gündemimizde yer etmez.

    edit: kadromuzun geldiği mevcut seviyede asla ilk 11 olarak değerlendirilmemesi gereken futbolcudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın