resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 2038
    fatih hocanın özellikle son döneminde 3-5 tane tutan ve galatasaray'a ciddi gelir getirecek futbolcu transferi varsa (allah razı olsun), sadece hocanın ısrarından ve inadından ötürü alınan ve tutmayan da pek çok transferi var. galatasaray'a ekonomik anlamda zarar vermiş transferlerdir bunlar. emre akbaba gibi, luyindama gibi, cicaldau gibi. doğru isimler özelinde takdir etmek, yanlış hamleler özelinde eleştirebilmek gerekir ancak terim aldırdı ya bu isimleri; bazı galatasaraylılar asla bu transferleri ve bu transferleri isteyeni eleştiremezler. muhakkak hepsi büyük potansiyeldir, fatih hoca yanılmış olamaz çünkü. yanlış transfer yapamaz.

    arap yarımadasında bile vasat olan cicaldau ve hatta 4,5 yıl önce transfer edilip antalyaspor'da bile kadro dışı bırakılmış luyindama'dan bile beklentisi olan taraftarımızın tek dayanak noktası fatih terim. daha doğrusu fatih terim sevgisi kaynaklı subjektiflikleri. mümkün olsa emre akbaba'yı da geri isteyecekler. bu oyunculara biçilen değer, konunun terim özelinde okunmasından kaynaklı ve aslında hocayı koruma içgüdüsünden sadece. bu oyuncularla fatih hoca arasında bir organik transfer bağı olmasa, kimse gelip savunmaz bunları. kimse bir potansiyel görmez. ama hoca aldırdı ya, akan sular duruyor bazıları için. objektif olamıyorlar maalesef.

    cicaldau dümdüz ve sıradan bir orta saha oyuncusu. konyaspor'un bile yüzüne bakmayacağı kadar sıradan. bir tane marsilya maçı üzerinden yapılan övgüler, otuz tane vasat maçı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. silmiyor. kafa yormaya değmez kendisi hakkında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın