resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5103
    muhtemelen neden video cekti simdi diyeceklerini tahmin edip videosunda neden cektigini anlattigi halde neden simdi video cektigi hala merak edilen oyuncumuz.

    gerekli tanimi yaptiktan sonra, gerek olmasa da kendi yorumumu da eklemek istiyorum. yayinladigi videosu ile kariyerinin giris doneminin muhasebesini ve kapanisini yapmis, iyi de yapmis. hem gelecege bir not birakmak adina, hem de bahsettigi gibi kendisini takip eden binlerce genc sporcunun oldugu ulkenin profesyonel spor cemiyetine guzel bir katkida bulunmus.

    yukarda bir yazar arkadas fatih terim benzetmesi yapmis, cok da isabetli olmus. galatasarayda sampiyon olmanin olagan oldugunu belirten arkadaslar da olmus ama zaten kerem bunun farkinda oldugunu hissettiriyor. sampiyon oldugum ilk saniyeden sonra bu hissi tekrar yasamayi aklima koydum diyor. avrupa’ya dogru yelken acmis galatasaray’in kaptani olmanin gururundan bahsediyor. cok guzel akli basinda icerik. cok begendim.

    simdi kapanisi yaptin, dinlen ve galatasaray kaptani olarak sezon acilisina gel kerem. hedefin 20 senedir kupa gormemis bu camiaya yenilerini getirme konusunda cok hevesli erden timur ve okan buruk’a saha icinde asla kirilmayacak sekilde destek olmak.

    dolu dolu soyluyorum ki; yuruyedur!
App Store'dan indirin Google Play'den alın