resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1935
    hakkindaki elestirileri anlamakta gucluk cekiyorum.

    bu arkadasin iyi performans verirken bir anda "bozulmasinin" sebebi, kendisi degil. butun takimlar sizin oyun sisteminize onlem aliyor. sizin en iyi yaptiginiz 2-3 seyi yapmamaniz icin duzen kuruyor, adam tembihliyor. fenerbahce'nin oyunu sizce oyuncular saldigi icin mi o hale geldi? hayir. biz fenerbahce kotu takim oldugu icin mi icerde disarida 3 attik? hayir. onlem aldik, taktik belirledik, iyi olduklari alanlari kisitlayip kotu olduklari alanlara yoneldik; bu yuzden iki fener macinda da baris ve berkan'dan inanilmaz verim aldik. icardi'nin oldugu yerde baris'in baslamasinin sizce tek sebebi "aslanim kocum goster kendini" gazi miydi?

    selcuk inan'in frikikleri zamaninda hangi hoca unuttum, "gerekirse birakin sut ceksinler ama ceza sahasi disinda faul yapmayin" dedigini anlatmisti youtube'da bi kanalda.

    kendisi gayet iyi oyuncu. star oyuncu olmadigi icin messi gibi, ronaldi gibi, mbappe gibi "onlem alindiginda" siyrilmasi kolay degil. kaldi ki, misal, turkiye'nin basindayken fransa'da mbappe'yi ve norvec'tehaaland'i durdurmayi basarmisti senol gunes.

    evet, kendisi dunyanin 7 harikasindan biri degil, ancak siz okan buruk'un kendisine ilk maclarda verdigi gorevleri mi verdigini dusunuyorsunuz? sizce gercekten bu arkadasin uretkenliginin azalmasi sadece kendi performans kaybi mi? hayir. adama onlem alininca istediklerini yapamadigi icin farkli gorevler veriliyordu bu adama, sergio'dan beklenenlerin benzerlerini "o baskidan siyrilabilen" bir yada iki oyuncumuza veriyordu belli ki okan hoca.

    futbolu sadece duz gozle izleyip, iki gram dahi dusunmeden yorum yapan nesile hic asina degilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın