• 384
    kendisinin yaptığı sponsorluk teklifini farklı açılardan değerlendirmek lazım.ben siyaseti bıraktım artık iş adamı olmaya dönüyorum sözlerine çok inanmıyorum. çünkü zaten genç parti aktif siyaset yapan bir parti değildi. cem uzan'da herhalde bunun farkındadır. kimsede durduk ne kadar fanatik olursa olsun 90-100 milyon euroyu sponsorluk için bir takıma vermez.

    1. ihtimal zaten sponsorluk teklifinin hiçbir şekilde kabul edilmeyeceğini bildiğinden ülkede gündemde kalmak istediği için bu teklifi yapmıştır.
    2. ihtimal seçimde millet ittifakının kazanma ihtimalinde dönebileceğini düşünürken cumhur ittifakının seçimi kazanması sebebiyle şimdi bir şekilde hükümet ile barışmak veya bunun yollarını aramak istiyor. galatasaray'ın söz konusu teklifi hükümet ile görüşmeden bırakın kabul etmeyi değerlendirmeye alması bile mümkün olmadığı için herhangi bir olumlu dönüşte ülkeye geri dönüş için bir başlangıç yapacağını düşünüyor olabilir.

    ben cem uzan'în bu parayı vermeyeceğini hiç düşünmüyorum. aksine türkiye'de olumlu imaj edinebilmek adına bir şekilde hükümetten izin alınabilirse bu paraları tıkır tıkır öder. lakin bildiğim kadarıyla hakkında verilmiş mahkeme kararları mevcut. bu işin çok olabilitesi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın