• 3853
    bu sene geçen yıl yaptığı hatayı yapmayıp transfer sezonunda hızlı olmalı. yerli kadroyu oluşturursan yabancı oyuncu havuzu çok geniş olduğu için iyi kadro oluşturabilirsin.
    geçen yıl hepimiz söyledik bu yerli oyuncu grubunun yetersiz olduğunu ve öyle de oldu. beraberinde diğer oyuncularla da bir türlü kimya tutmadı. brian angola bizdeyken kuyruğuna teneke bağlayıp gönderdik, sonra bsl finalistinin en önemli oyuncularından biri oldu. dee bost monacoda önemli bir oyuncu oldu. neyse sonuç olarak sezon bitti ve bu sene herşeyi baştan düzenli kurmak gerek

    önce tüm yabancılar ayrıldı ve isabetli bir karardı. belki coloairo kalsa iyiydi ama onu da muhtemelen euroleague ekipleri alacaktır. buğrahan bence yerli havuzunda larkin,wilbekin dışındaki en iyi oyuncu. normalde pahalı bir oyuncu ve bizim için lüks, hatta o paraya yabancı çok daha iyi oyuncu da bulabilirsin. ama amaç öncelikle kaliteli yerli oyuncu sayısını artırmak olmalı. sonra kalan pozisyonlara yabancı alınabilir. ismet akpınar da yerli rotasyona oldukça iş yapabilecek güvenilir bir isim. kenan sipahiyi almaya çalışırız diye endişeleniyordum neyse ki almadık ve guard olarak başka yerli almayız diye sanıyorum.
    yapılacak en önemli iş ise sadık'ı takımda tutmak olacaktır. efes, telekom kadroyu dağıttı. almak için yeltenebilirler.
    bursaspor frutti ile sponsorluğu bitti küçülmeye giderler sanıyorum.telekom, daçka, karşıyaka ve beşiktaş gibi sıralama rakiplerimiz olmasını beklediğim takımlardan önce davranıp birkaç yerli daha almalıyız.
    bu oyunculardan yiğitcan ve troy selim telekoma, furkan haltalı karşıyaka'ya, egehan beşiktaş'a, erkan yılmaz efese gidecekler. berk demir, egemen güven şuan gidilebilecek isimler. ayrıca zor ama 1 yıllık sözleşmesi olan onuralp ve sözleşmesi biten samet geyik gibi oyuncuları getirebilirsek oldukça iddialı olabiliriz. belki okben ulubay, doğuş özdemiroğlu, ercan osmani gibi sözleşmeli oyunculardan bir veya birkaçını da alma şansımız olursa yerli rotasyonumuz çok iyi olur. sonuç olarak seçenekler şimdiden azalmış durumda, elimizi çabuk tutmalıyız.
    kadroda sadık olursa onu da 4 numarada oynatırsak daha iyi olur gibi. geçtiğimiz yıl 5 oynadığı sürelerde savunmada çok aksayıp, gereksiz faullerle faul problemleri yaşadı ve bu nedenle hücumda da verimi düştü. 5 olacaksa da takım tamamı şutör oyuncular olmalı ki geniş alanlarda oynayabilsin.
    sonuç olarak şampiyonluk halen hayal ama avrupa'da ve ligde rekabetçi bir takım olabiliriz. şampiyon olamadığımızda da başarısız olduk demem yeter ki rekabetçi olabilmeyi başaralım. onun için de yerli rotasyonu çok önemli. 1 ay sonra daha net konuşulabilir ama şuan için iyi yoldayız gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın