resim
Edin Džeko
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.93
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 517
    lige renk katması açısından güzel transfer.

    ben başarılı olacağına da inanıyorum. maliyeti bence de çok yüksek ama fenerbahçe'nin bu pr'a, böyle isim yapmış bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu, o sebeple doğru bir transfer olduğunu da düşünüyorum.

    transferin problemli noktasına gelirsek:

    - fenerbahçe'nin forvet problemi yoktu. valencia neredeyse mükemmel bir performans sergiledi. valencia gittiği için onun yeri doldurulmuş oldu sadece. valencia adının ve kariyerinin çok üstünde bir performans sergilediği için muhtemelen dzeko ondan fazlasını da yapamayacak. o sebeple fenerbahçe şu an kadrosunu güçlendirici bir hamle yapmış sayılmaz. hala daha kaleci, defans, kanat problemleri var.

    ayrıca gerçekten kendisini "dünyaca ünlü dzeko" diye tanıtmak kurumsal bir facia. fenerbahçe'nin bu medya durumu neden ve ne zaman bu kadar düştü bilemiyorum ama sezon boyunca "açıklama!" başlığıyla hakaretamiz ifadeler, kebapçı paylaşımları, "dünyaca ünlü" yakıştırmaları... bunları al, "rizespor taraftarlar derneği" isimli twitter sayfasına koy sırıtmaz.

    bu vizyonsuzluğun bir bütün olarak fenerbahçe'ye sirayet ettiğini düşünüyorum ben. o sebeple muhtemelen kaleci, defans, orta saha ve kanat rotasyonu acayip vasat oyuncularla dolacak, hatta göz göre göre bir bölgede hiç transfer yapılmayacak. hiçbir bölgede eksiklik kalmazsa bayağı şaşırtır bu yönetim beni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın