resim
Adrien Rabiot-Provost
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.88
Uyruk:Fransa
  • 74
    tielemans da dahil olmak üzere, galatasaray'a transfer spekülasyonu çıkan bütün oyuncular içerisinde transferi en zor olan oyuncu kendisidir.

    mesela basında konuşulan guendouzi transferi çok daha yüksek olasılıklı bir isim. avrupa futbol piyasası beş büyük ligin milli takımında as olarak oynayan oyuncular için astronomik transfer bedelleri, bu oyuncuların kendileri de fahiş yıllık ücretler talep ediyorlar.

    her ne kadar galatasaray'ımız her şeyin en iyisine layık olsa da ülkemizin ekonomik koşulları, kur farkı gibi durumlar belimizi büküyor. uefa kupası zaferi sonrası gelen amaçsız transferler nedeniyle takımın uzunca bir süre yaşadığı finansal sıkıntıların hatıraları halen tazeliğini koruyor. tüm bunlar bizlere planlı ve kontrollü bir büyüme yapmamız gerektiğini hatırlatıyor.

    bu yüzden transferini çok yüksek ihtimalli görmüyorum. ama sürpriz bir şekilde transferi başarılır, mali olarak kulübü zora sokacak bir hamle olmaz ise zaniolo gibi süper lig tarihine altın harflerle geçen bir transfer başarısı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın