resim
Edin Džeko
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.93
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 513
    büyük söğüşe konu olmuş oyuncu.

    2 yıllık garanti ücret: 8,4milyon €,
    15 gol atarsa 500 bin €, 25 gol atarsa 1 milyon €,
    imza parası: 5 milyon €.

    38 yaşındaki adama kafadan 15 milyon € gömmüşler. futbol dünyasında bu adamların kendine en iyi bakanı bile 38 ile beraber çöküyor. en büyük örneği ronaldo. geçen sene manu’da her türlü iş gören adam 38 ile beraber bugün orada burada sürünüyor. fizyolojik olarak vücut bu yaştan sonra kaldırmıyor. bunun başka bir örneği dahi yok.

    bunu alacağına 26 yaşında ligin bugu olabilecek moussa dembele’yi alıp 4 yıl full paket 20 m euro’ya bağlayabilirdin. beğensen de beğenmesen de paranın her türlü bonservis olarak geri dönüşü olurdu en azından.

    dzeko’nun mantıklı açıklanabilir bir yönü bile yok. bir de batshuayi ile beraber çift forvet de olamazlar. takımın geri kalanının bu formasyonu kaldırması mümkün değil. tek forvet yapacağım desen onun da 2,5-3 milyon vardır maaşı. yedekte bekleteceksin. bana göre o oynar, bu 15 milyonluk söğüşçü yedek bekler. nerden tutarsan elinde kalıyor.* bu transferi övüp sevinen fb taraftarının da futboldan ne denli anlamadığını da görüyoruz. arada taraftar anlamında da yönetim anlamında da bariz fark var. şu transferi bugün bu şartlarda biz açıklamış olsak yarın genel kurul toplanır, yönetime ibra oylaması yapardı.* ne diyelim, bu şekilde devam etsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın