resim
Edin Džeko
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.93
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 482
    gomis’in fark yarattığı bu ligde gayet fark yaratabilir. sakatlık falan yaşamazsa, lige konsantre olursa iyi şeyler yapar ama adamın mental özelliklerini bilmiyoruz. bence işin mental kısmı, dzeko’nun fiziksel durumuna göre daha bir önem gösteriyor.

    dzeko’nun mental durumunu bilmiyorum, bu zamana kadar bi sansasyonunu görmedik. mackolik’ten baktım, öyle ciddi sakatlık geçirmemiş. baya oynamış her sezon ama balkanlar’dan çıkan topçuların salıvermesi gibi bir durum var. burayı küçümserse salabilir. hele konu fenerbahçe’yse salmaması imkansız gibi ):

    halen olayı futbolcu kalitesinde arıyorlar. 2018’den beridir 26263636 tane oyuncu alınmış, başarın ortada ama sen hala “dur şurda dünyaca ünlü golcü var, onu alayım diyorsun”. halbuki elinde daha genç ve hemen hemen aynı gol sayısına ulaşabilecek bats var. üstelik teknik direktörün yok aloo. aykut mu avcı mı, sergen mi, yabancı mı, o bile belli değil ama sen habire transfer yapıyorsun.

    valla öyle bir hoşuma gidiyor ki bu durum. sırf bu kaotik durum bile dzeko’nun tutmayacağına işaret ama keyifleri bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın