resim
Federico Chiesa
Takım:Liverpool
Mevki:Sol Kanat
Yaş:26
Boy:1.75
Uyruk:İtalya
  • 71
    juventus’da top koşturan futbolcu.

    açıkçası benim elimde olsa zaniolo’yu 10 sene bu takımda tutarım. çünkü böyle büyük bir potansiyeli ancak 100 yılda bir getirebilirsin bu topraklara. çok büyük şans oluştu da alabildik.

    gelelim şimdi tablonun diğer tarafına. eğer zaniolo ile duygusal bir bağ kuramasaydık şu sıralar şerefsiz diye sövüyorduk. kulübe biraz bastırsa 25 e alır bonservisini gider. neyse ki bizler gibi bağlandı bu kulübe. o sayede 35 i konuşuyoruz biraz da şu an. ama bir kulübe ne kadar gönül bağı ile bağlı olursan ol ilk planda hep gelecek olan şey kariyer futbolcular için. o yüzden bu adamdan bonservis olarak alabileceğimiz max verimi almamız lazım.

    buraya kadar zaniolo’dan konuştuk, biraz chiesa konuşalım. oyuncuyu bir bütün olarak tartışmaya bence gerek yok. inanılmaz bir yetenek. kadroda zaniolo olmasa 25 yaşında chiesa’yı almak hepimizin ıslak rüyasını süslüyor oluyordu şu an. o yüzden ayakları yere sağlam basalım derim futbolcuyu değerlendirirken.

    en son da mevcut takası değerlendirelim. kafa kafaya olmasa da chiesa’nın takasa dahil edilmesini ben olumlu buluyorum. futbolcu kalitesinden ziyade roma’ya ödeyeceğimiz kardan pay maddesi benim için cazip kılıyor bu takası. 3-4 milyon cebimize kalır bu durum da ki oyuncu maaşı çıkmış olur. yanına +1 bonservisiyle kaliteli bir futbolcu yazarlarsa bugün kabul ederim böyle bir teklifi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın