resim
Rıdvan Yılmaz
Takım:Rangers
Mevki:Sol Bek
Yaş:23
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 209
    ancak kazımcan'ın yedeği olabilecek kalitede bir bek.
    evet hızı var, ofansif anlamda kazımcan'a göre orta kalitesi sebebiyle daha etkili. ancak diğer alanlarda, özellikle de mental yapı ve defansif özellikleri kazımcan'ın çok gerisinde kalıyor.

    kazımcan kemik gibi sert topçu. hızlı, çevik, agresif ve üzerine de güçlü. rakibi sindiren bir yapısı var.
    top tekniği de geçmişte ofansif bölgede oynaması dolayısıyla oldukça iyi. rıdvan'dan 2 yaş küçük. oynadığı taktirde bu sezon büyük atılım yapacak durumda. güvenirsek o bölgede bir canavar kazanabiliriz. güvenmezsek kadromuzda dubois var. o satılmadığı müddetçe de bir transferin gerekli olduğunu düşünmüyorum.

    22/23 sezonu şampiyonluğu ilan ettiğimiz ankaragücü deplasmanında aksadı. ancak onun dışında oynadığı her dakika takıma faydalı oldu.

    açıkçası rıdvan'ın son derece gereksiz bir transfer olacağını ve mevcut türk futbolcu havuzumuz içinde yer bulamayacağını düşünüyorum. kazımcan, kerem, barış, abdülkerim, emin, baran aksaka, kaan ayhan, yunus akgün...

    mert müldür için bir parantez açalım. sakatlık yaşamadan önce bir ara büyük potansiyel göstermişti. çok iyi bir defansif bek izletiyordu bize. üstelik her iki kanatta da oynayabilme yeteneği mevcut. eğer uygun fiyatla alabiliyorsak denenebilir bir risk gibi duruyor.

    ligde en iyi türk futbolcu rotasyonuna sahip takım biziz. bu arada baran yazdım formaya aday türk futbolcular içinde. geçen sezon devre arası kampında çok beğenmiştim. registalı bir sisteme geçersek yani torreira'yı öne atıp arkada parades gibi bir isim kullanırsak baran'ın da çokça forma şansı yakalayacağını düşünüyorum.

    rıdvan tamamen beşiktaşlı abartması bir futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın