• 22
    bir takımı çok sevmek, bir takımın taraftarı olmak ne zaman suç oldu? benim haberim olmadı bu durumdan çünkü. ya da fanatik galatasaraylı olmak, galatasaray genel kurul üyesi olmak marifet ama fenerbahçeli olmak mı kabahat? veya kusur? bu kafa yapısını bir türlü anlamıyorum.
    ergin ataman galatasaraylı ve mükemmel bir koç. anadolu efes'ten kendi kararıyla ayrıldı. erdem can ise fenerbahçeli, türk telekom kariyeri itibariyle gayet iyi ve istikbalde de başarı vadeden bir koç. efes için de zaten önemli olan koçun hangi takım taraftarı olup olmadığı değil, iyi bir koç olup olmadığı. ayrıca anadolu efes'in koç tercihleri bir galatasaraylı için neden önemli olur ki? galatasaray kongre üyesi olan ayrılıp, fenerbahçeli olan göreve getirilince neden bir alınganlık veya eleştirme ihtiyacı hissedilir? illaha konuşulacaksa taraftarı olduğu takım üzerinden değil, basketbol koçluğu meziyetlerine dair konuşulur isimlerin.
    kimse söylememiş, ben söylemiş olayım: 2016 yılından beri galatasaray kongre üyesi olan ergin ataman yerine, anadolu efes koçluğuna getirilen fenerbahçeli koç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın