resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5073
    el insaf derler abi el insaf !
    adamın kariyerine ve oynadığı dakikalara bir bakalım.
    19/20 sezonunda 3. ligde oynadı ve 34 maçta forma giymiş 2.844 dakika süre almış.
    20/21 sezonunda birden süperlige çıkmış galatasaray'da forma giymiş.
    alt yapıda ezmişler, değer vermemişler. kaybetmemiş kendisini, bırakmamış, özgüveni yüksek tutup bonservisini eline almış. alt ligde oynamış sonra yükselmiş ve bize gelmiş.
    20/21 sezonunda 27 süperlig maçında forma giyip 6 gol 3 asist yapmış. ve az süre bulmuş 823 dakika ve bu sürede de parıl parıl parlamıştır.
    21/22 sezonunda galatasaray tel tel dökülürken sorumluluk almış. kendini geliştirmiş. atak pozisyonları içinde hep olup takımın yıldızı olmuş fatih terim sonrası performansı düşmeyen tek isim olmuş ve totalda 52 maça çıkıp 4.000 dakika süre almış. 13 gol, 13 asist yapmış.
    22/23 sezonunda harika bir takım kurulmuş hedef şampiyonluk kerem biz önceki sezonun yıkık oyuncuları arasından sıyrılmış fakat en arkalara itilmiş. mertens, torreria, seferovic, yusuf demir, yunus akgün, icardi gibi yıldız isimlerin pek arkasına düşmüş. ilk 10 maçta örselenmiş, sosyal medyada, görsel medyada, yazılı medyada eleştiri okları üstüne atılmış, etkilenmiş ama ezilmemiş yunus akgün gibi hemen dağılmamış.
    toparlamış ve yine takımın en çok atak üreten oyuncusu olup, mertens ve icardi ile net etkileşimde olup iyi anlaşmış. üstüne deprem zamanı takım oyuncuya kaptanlık rolünü vermiş layıkıyla yürütmüş.
    hem alt yapı oyuncularıyla hem de a takım oyuncularıyla arası gayet iyi olan bu sezon 37 lig maçında oynamış ve 2718 dakika süre bulmuş. üstüne 9 gol 12 asist yapmış.
    ve geçen sene de dinlenmedi bu sene de oyuncu dinlenmemiştir.
    öyle kampa başlamıştır.
    ee bazı maçlarda bu adam performansı düşebilir ya da kötü oynayabilir hakkıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın