resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 3434
    fatih terim'in bile yonetemedigi ve dusme hattinda biraktigi takimla basarili olamadi diye elestirilen teknik adam. torrent galatasaray icin yanlis bir profildi ancak burada suclu kendisi degil. belirli yastan sonra galatasaray gibi bir takimdan tekif gelince reddetme gibi bir luksu yoktu. ayni sekilde teklif edilen maasi kabul etmesinden daha dogal bir sey yok. gonderildikten sonra sozlesmesinden dogan haklarini istemesi de cok normal. hepimiz calistigimiz bir sirkette bir kurus hakkimiz dahi varsa pesine dusuyoruz. torrent'in aynisini yapmasini haksiz bulanlar biraz komik oluyor.

    torrent kendisini istemeyen ve stadyumda isliklayan bir taraftara sahip olan kulupte calisti ve bildigim kadariyla taraftara yanlis bir hareketi veya sozu olmadi. kendisini o donem ve maalesef hala cayci diyerek asagiladigini dusunen zavallilar da var. bunlar saf kotu diyebilecegimiz insanlar ve galatasaray taraftarinin genel profilini neyseki yansitmiyorlar.

    yani durup durup bu basligi hortlatmanin bir anlami yok. aynisi bir donem tudor basliginin altinda yapiliyordu ama bu neyseki azalarak bitti. takim basarisizken tudor badem gozlu oluyordu ama takimi basariliyken birden vasifsiz oluyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın