resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3767
    gerçekten belli aralıklarla bu başlığa gelip gülüyorum.
    öyle bir hale gelmişiz ki koskoca camia kendisinden daha iyi bir aday çıkaramamışız. evet gerçekten o dönem en iyi aday kendisiydi ve bu ayıp camiaya yeter. ama en büyük vaadi fatih terim ile çalışmaktı ve şuan bir nefret ikonu haline getirilen burak elmas'ın başkan olmasının neredeyse tek nedeni fatih terim'di.
    ve hepimizin bildiği gibi komedi bir süreçle fatih terim'i gönderdi.

    hani farklı başlıklar bir grup galatasaray taraftarına "sön obdolhomotoo dostoklodon" tadında falanca teknik direktörü destekledin yazmak için yer arıyor ya hani ben şu başlıkta yazılanlara gülüyorum asıl. boş bir zamanımda seçim öncesi bazı yazarların yazdıklarının ekran görüntüleri bile almıştım, sonrasında sildiler tabi hepsini. ben de o ekran görüntülerini silmiştim "insandır pişman olur" "insanın tövbe ettiği şey sorgulanmaz" diyerek ama şimdi yazılanları okuyunca keşke yapmasaydım diyorum. en başından burak elmas'a karşılarmış gibi davranmalarını kendi içlerine sindirebiliyorlarsa devam etsinler.

    anladığımız şu; büyük kurtarıcı vizyoner harika ekibi ile geliyor bizi mustafa cengiz'den kurtaracak çağ atlayacağız. burak elmas harika goygoyu yapan adamlar kendileri için derin taraftarlık miladını fatih terim'in gönderilişi belirlemiş.

    ulan hepiniz oradaydınız be. twitter soytarılarınız abi çektiğiniz adamlar programlarına çıkarıp b'aşk'anım çekiyordu kendisine. burada ve sosyal medyada burak elmas gelecek sonrasında mustafa cengiz'i kulüpten ihraç edecek goygoyları yapıyordunuz. şimdiyse başta domenec torrent tu kaka goygoyu ile başlayan ve burak elmas'a sövmekle devam eden bir vicdan temizleme harekatıdır gidiyor.

    ben yemiyorum tabi.
    gülüp geçiyorum. ama siz de artık cılkını çıkarmayın yediğiniz naneden biraz utanıp susun bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın