• 71
    2021/2022 sezonunu yorumlarken fatih terim'i ayıklayarak yazması doğru olan yazar.

    hoca ayrıldığında 20. haftada giresun'a içerde 1-0 yenilmiştik ve 12. sıradaydık. bu hoca düşmanlarının konuşmayı en sevdiği şey zaten. ancak 3. ile 7 puan fark vardı sadece. yani öyle öldük bittik bir arıza yoktu. o takım kurulurken de hedefin şampiyonluk olmadığını herkes söylüyordu. bir de takım gedson fernandes üzerine inşa edilmişti ki konuşmaya bile gerek yok.

    neden 7 puan fark açıldığına gelince, muslera'nın sakatlığı sonrası ismail çipe'nin korkunç performansını herkes unutmuş. hakemlerin bizi çatır çatır doğraması zaten o günlerde de gözardı edilmişti. hakemi de yenmemizi istiyorlardı*. hoca'ya yazar denilebilecek iki şey var; okan'ı gönderip fatih ve ismail'i ikinci kaleci olarak tutmak ve mostafa ve diagne'ye güvenip lige başlama. 20. haftada fener bizden sadece 5 puan öndeydi ve kadroları bizimkinden iyi değildi. doğru oyunla kalan 18 haftada 41 puan toplayıp ikinci oldular. torrent 18 haftada 25 puan toplayabildi. hoca döneminde oynanan topu da hatırlıyoruz istatistiklere yansımasını da. büyük bir bitiricilik ve dönen topları karşılama sorunu hariç öyle önemli bir sıkıntı yoktu. onlar da gedson ve forvet transferi ile çözülebilecek işlerdi.

    hocayı bahane edip gönderdi burak bey ve ekibi ve yerine guardiola'nın yanından uzaklaştırdığı isimsiz birini getirdiler. burak elmas ve ışıtan gün almanya'da bir kulüpte torrent'e şu bedeli verseler, açıklama yapamaz kulübü zarara uğratmaktan davalık olurlardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın