resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3768
    taraftarımızın çok net atladığı bir nokta var.

    burak elmas seçimden önce tamamen yalan olan bir çok vaat sıraladı. bu vaatleriyle de seçimi kazanmasını bildi. esas olarak bu sebeple tarihin en kötü başkanıdır benim gözümde. yoksa torrent saçmalığı, sportif başarısızlığı onu kötü yapıyor ama en kötü yapmıyordu.

    yalan vaatlerinden bazıları:

    - 2 yıl önceden hazırlıklara başladık, tüm aksiyon planlarımız hazır, değişimi görmeniz için ilk 1 ay yeterli olacak.
    - transferler hazır. seçildikten sonraki 10 gün içinde tüm transferleri bitirmiş olacağız.
    - stadyum ve forma göğüs sponsoru olarak uluslararası bir firma ile 100 milyon dolar'lık anlaşmamız hazır seçilir seçilmez imzalıyoruz. (allah razı olsun erden timur'dan, nef ile bugün için değeri 25 milyon dolara kadar düşmüş bir anlaşma yapabildi.)(bkz: #3263277)
    -fatih terim'i seçim kozu olarak kullanıp sonrasında eline ilk imkan geçtiği anda kovdu. fatih terim akıllı davransaydı düşmeseydi tongaya ama burak elmas'ın taraftarı ve camiayı algı oyunlarıyla kandırıp, kendisinin seçilmesini sağladığı bir başka konu da budur.
    - şeffaflık şeffaflık diye bas bas bağırıp, bir çok konuda kulüpten kimsenin bilgi alamadığı karanlık bir dönem yaşatmışlardır. (buna kap açıklamalarını iki farklı açından düşünen kesim olduğundan eklemiyorum. kimine göre doğru kimine göre yanlış).
    - "mustafa cengiz yönetimi kendini ezdiriyor biz geldiğimizde sesi gür çıkacak bir galatasaray olacak" deyip bir iki göstermelik hareket dışında tff, mhk, hakemler ekseninde tamamen ezildiğimiz bir dönem yaşatmışlardır.

    ilk hatırladıklarım bunlar, daha da çıkacaktır ama kimse kusura bakmasın takımımız tarihinin en kötü başkanı kendisidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın