• 8
    taze bitirdiğim film, spor tarihinin en büyük marka adamı goat michael jordan'ın nasıl marka olduğunu, bugün zirvenin sahibi olan nike şirketinin bu anlaşmayı imzalarken ne kadar zorluk çektiğini ve ne kadar büyük bir risk aldığını çok güzel anlatmış.

    tek eleştirim genç michael'ın suratının görünmemesi.

    matt damon yine harikaydı, bence oyunculuğu çok underrated. ford v ferrari'de ken miles ve carroll shelby ikilisinin hikayesini izlerken büyük usta christian bale'ın oyunculuğuna karşı bence hem ken babanın trajik hikayesi hem de bale babanın dillere destan mimikleri yüzünden matt abimiz geri planda kalmıştı. seviyoruz seni matt damon, ford v ferrari kadar olmasa da sıcacık bir filmle çıktın yine karşımıza.

    bu arada izlemeyenler için, bence ilk 3 spor filminden biri olan (le mans yarışları spor sayılıyorsa tabii) ford v ferrari filmini tavsiye ederim. christian bale, matt damon, jon bernthal ve daha nice ünlü oyuncunun olduğu insanı 2 buçuk saat sürükleyen muazzam bir iştir.

    son söz: michael jordan'ın büyüklüğü öyle bir büyüklüktür ki, parkedeki başarıları daha büyük (ki çok zor) bile olsa kimse onu geçemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın