resim
Weston James Earl McKennie
Takım:Juventus
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:ABD
  • 38
    son günlerde zaniolo'nun olası juventus transferinde takas için kullanacağı şeklinde ismi geçen futbolcu.

    yaşım itibariyle galatasaray'dan ayrılışı en çok üzen futbolcular ufacık halimle hayal meyal hatırladığım tanju'yu saymazsak 1. si mario jardel 2. si de franck ribery'dir. biraz da abdul kader keita diyebilirim. bir daha hiç bir futbolcu böylesine travma yaratmadı.

    konuyu jardel'e getireceğim. icardi gibi hayvani bir performasının üzerine 2001'in yaz aylarında dönemin iş bilmez mehmet cansun yönetimi sayesinde mbo mpenza robert spehar pavel horvath üçlüsü ve bir miktar para karşılığında sporting lisbon'a satılmış ve 42 golle gol kralı olmuştu. biz ise o üçlüye karşılık üçün birini bile alamayıp müthiş zarar etmiştik.

    şimdi bu mckennie isimli arkadaş da ne schalke, ne juvede tutunabilmiş kiralık gittiği leeds united ile de küme düşmüş. yine başlandı saçma sapan adamlar için yersiz güzellemeler.

    sözlükte bazı yazar arkadaşlarımızın övmesi de pek ölçü değil. bize gelene kadar bu arkadaş gibi ismini duymadığım seri ve ilaveten lemina ve n'zonzi* ile ilgili neler yazıldığını, nasıl övüldüğünü dün gibi hatırlıyorum. sonra olanlar ortada.

    son olarak seri bize gelmeden bir sene önce 30 milyon avroya fulham’a transfer oldu. şu an anket açsak taraftarın %90’ı istemez. bir de şu açıdan düşünün siz anadolu kulübünden oyuncu alırken kimi takas öneriyorsunuz. keremi mi emre kılınç ya da ömer bayramı mı, kazımcanı mı verirsiniz emre taşdemir’i mi? cevap gayet ortada.

    seri, nigel de jong gibi isimleri hatırlayın. sözde iyiydi gelince gördük ne olduklarını. kabul edin bu da vasat işte. schalkede yarım sezon top oynamış sonrası gayet sıradan bir kariyer. oliveira bunu top diye oynar.

    uzak dursun diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın