resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 10054
    --- alıntı ---

    ünal aysal gelince galatasaray geleneklerinde sallanma oldu. çünkü galatasaray'ı bilmiyor. 65 yaşında saygın adam olmak için galatasaray'ı kullanmak üzere oraya gelenin galatasaray ile işi olmaz. abdurrahim albayrak'a 'ya sen niye para veriyorsun enayi misin, galatasaray'a para verilir mi' diyen adamdır ünal aysal.

    --- alıntı ---

    “geleneklerde sallanma oldu “ denilerek saldırılan eski galatasaray başkanı.

    baştan söyleyeyim ünal beyi tanımam etmem. ama yiğide de hakkını vermek lazım.
    bakmayın siz fatih altaylı’nın biz faruk süren döneminde gündüz kavga ederdik gece de meyhaneye giderdik demesine,
    beyefendiye aig hisse hikayesini bi hatırlatmak lazım.

    hisseler aig ‘ye satılmış, aig ile ortak hareket edilememiş, ihtilaf çıkmış, konu uluslarası tahkime gitmiş. galatasaray 23 m usd bulamazsa fazladan 37m usd tazminat ödemeye mahkum olma durumu ile karşı karşıya kalmış.
    faruk sürenin ağzından olayın anlatıldığı linki bırakıyorum:

    https://m.haberturk.com/...on-dolar-hortumlandi

    ünal aysal işte o anda devreye girip 23 m usd veren adamdır. galatasaray’ı 37m usd fazla tazminat ödemekten kurtaran adamdır.
    kim verir 23 milyon usd yi. kim bağlar ya da bağlamış o kadar nakdini galatasaray için. o anlaşmaya giren, yükümlülükleri yerine getiremeyen faruk süren makbul, 23 milyon usd veren aysal dış kapı mandalı öyle mi?

    galatasaray’ın aıg anlaşmasından çıkmak için ödediği tazminat bedeli 9 milyon usd. avukata ne verdi kulüp biliyor musunuz? sadece avukat 1,5 milyon usd aldı.

    şimdi fatih altaylıya göre, sabah kavga edilebilecek ve akşam meyhaneye gidilebilecek adamlar gelenekçi öyle mi? kulübü zarara uğratmış falan bunlar teferrruat, çok ince detay. bu sebeple 23 milyon usd vermiş birine, enayi misin para verilir mi cümlesi yakıştırılabilir gayet.

    bu kulüp çok elit. üyeleri de çok elit onda da sıkıntı yok. ama bir kusuru var maalesef :
    kulüp içerisinde yararlı olmasından bağımsız zaman geçirmiş bazı kişiler kendini kulübün sahibi zannedebiliyor. bunu da geleneklere sahip çıkıyoruz kisvesi altında yapabiliyor. bu kulübe ciddi zarar veriyor. sonra bu insanlar demokratım falan diyip ortalıkta dolanıyor çok yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın