resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 1003
    2022-2023 sezonunda transfer ettiğimizde niye aldığımızı anlayamadığım ile alakalı bir entry girmiştim. bir kaç maçta işimize yarasa da, aslında beklediğime yakın bir performans gösterdi ve ne akar ne kokar kıvamında sezonu tamamladık.

    2022-2023 sezonunun bazı konularda bize referans olamayacağı kanaatindeyim. bu konulardan bir tanesi de rotasyon derinliği ve kullanım şekli. bu sezonda avrupa'da olmamamız, dünya kupası, saçma sapan sebeplerden dolayı her hafta 1 takımın bay geçmesi ve afetlerden dolayı takımlar sezonu sindire sindire oynadı. özellikle biz. o yüzden çok fazla rotasyona gitmeden, mertens- sergio gibi oyuncuları bütün maçlarda kullanabildik. burada dahil midtsjö abimizi sahaya ilk 11 attığımızda sıkıntı yaşadık. bu sezonda oynadığımız kayserispor - adanademirspor deplasmanları ve kupada elendiğimiz başakşehir maçı bunlara örnek.

    2023-2024 sezonunda planlama yapılırken, hem yabancı sınırını hem de şampiyonlar ligi listesini göz önünde bulundurmamız gerekiyor. o yüzden seçeceğimiz bu 14 oyuncuyu gözü kapalı 11'e atabilmemiz gerekiyor. ben şahsen orta sahaya sergio'yu kesecek bir oyuncu ve rotasyon görevini de sergio'nun yapmasını istiyorum.

    o yüzden takımdan ayrılmasının doğru olacağını düşünüyorum.

    bu arada yeni doğan çocuğunun sağlıklı bir hayat geçirmesini temenni eder kendisini de tebrik ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın