resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 4486
    wanda nara kendisinin dünyanın en iyi 9 numarası olmasını engellemiş eyvallah da eğer arjantin milli takımını seçmeseydi, ispanya veya italya milli takımını seçseydi bambaşka bir kariyeri olabilirdi.

    kendisi 8 yaşında ailesiyle arjantin'den ispanya'ya gidiyor. 14 yaşında barcelona'ya transfer oluyor. pekala ispanya milli takımını seçerdi ve banko oynardı. çünkü bu süre zarfında biraz kazma morata'dan daha iyi santrforu olmadı ispanya'nın.

    yine kendisi 18 yaşında italya'ya kiralık geliyor ve bir daha ispanya'ya dönmüyor. aile zaten italyan kökenli. pekala italya milli takımını seçebilirdi ve banko oynardı. çünkü bu süre zarfında at önüne koşsun topçusu immobile'den daha iyi santrforu olmadı italya'nın.

    arjantin'de ise kimler kimler oynadı. zaten messi'yi taşımak zorunda olan takımın higuain, agüero, dybala gibi alternatifleri oldu. şimdi de lautaro ve alvarez. bu bahsedilen isimlerle çok rahat kapışırdı icardi. ama tek alternatif olmadığından bir yamuğunu gördüklerinde üzerini çizip attılar adamın.

    çok daha iyi kariyeri olabilirdi icardi'nin. ama madolyonun diğer yüzü de var. eğer wanda nara olmasaydı ve arjantin milli takımından mimli olmasaydı yolu ne türkiye'ye düşerdi ne de arabistan haberleri çıkardı. gheorghe hagi'nin de çok daha iyi kariyeri olabilirdi. dönemin diktatörü çavuşesku yüzünden 26 yaşına kadar romanya dışına çıkamamıştı. çıktığında biraz geç kalmıştı. real madrid ve barcelona ise ona hak ettiği özgürlüğü ve özgüveni vermemişti. milli takım dışında tam kariyeri biraz hayal kırıklığıyla bitecek iken önüne galatasaray fırsatı çıktı. inanılmaz başarılı bir kadronun en önemli parçası oldu ve kariyerini kurtardı. icardi'de de aynı benzerlik var. galatasaray öncesinde kalitesini gösterse de hep bir olmamışlık var. burada hikayeyi güzel şekilde tamamlayacak olan sadece galatasaray. çok para kazanabilir, daha iyi takımlarda goller de atabilir ama yine çok özel olmayacak. galatasaray dışında hak ettiği değeri asla görmeyecek. inşallah galatasaray'a gelerek 9 numaranın hagi'si olmayı tercih eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın