resim
Min-jae Kim
Takım:Bayern Münih
Mevki:Stoper
Yaş:27
Boy:1.90
Uyruk:Güney Kore
  • 283
    gerçekten çok kaba ve rahatsiz edici bir örnek vermek gerekirse, allah korusun yarin marcao hakkin rahmetine kavussa, bundan birkaç gün sonra da çikip kanli canli kim min-jae ile marcao'nun kabri esliginde bir caps ile "eyy marcao efendi, nooldu? hadi çik da oyna bakalim?" demekten farksiz bugün kendisiyle marcao'yu ayni kefeye koyup kiyaslamak. hele sosyal medyada aptal aptal twitlerin türedigi bir günde bunu sanki çok yeni bir bulus gibi sözlüge tasimak iyice akil tutulmasi. yemezler kardesim, gir twit at.

    marcao bizdeyken genellikle çok iyi performans göstermis, sampiyonluk ve kadiköy galibiyeti görmüs özel bir futbolcu ama mental açidan yetersizligi zaten biliniyordu, kimse bir gün çikip da "ulan ne akli basinda adam" demedi, bu nedenle de alacagimizi alip sattik kendisini. koreli kardesimiz ise iyi bir yatirimdi ve fenerbahçe de mantikli bir al-sat yaparak kisa zamanda kar sagladi, yoksa fenerbahçe'deyken öyle aman aman bir top oynamadi. oynadi da biz mi görmedik?

    ha madem çok biliyordunuz, tam da 2019'da marcao'yu almak üzereyken kahin gibi birden ortaya çikip, galatasaray lisesi'nin önüne kendinizi zincirleseydiniz ve sosyal medyada kampanya baslatsaydiniz "ille de bu koreli alinacak, bakin görürsünüz ileride çok degerlenecek" diye. nihayetinde marcao'yu geçip daha iyi bir stoper olmussa aradan geçen sürede biz ne yapalim yani galatasaray taraftari olarak? zamani geriye alip kendisini mi transfer edelim? vasat fenerbahçe kariyerini mi övelim? birbirimize laf mi sokalim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın