• 49
    en sevdiğim transfer çeşidi. şu anda ekmek banarak izlediğimiz yıldız ve büyük potansiyelli oyuncuları daha gençken görüp kafasında transfer yapanlar için daha önemli hâle geliyor.

    geçtiğimiz sezon yaptığımız gibi karma takım yapılmalı. tecrübeli, kaliteli, yıldız, çalışkan ve potansiyeli yüksek oyuncuları karıştırmak gerekir. iki tane scout transferimiz olan boey ve nelsson için kapımızda bekleyenler var.

    hem iyi takımda yer aldıkları için hem de tecrübeli oyunculardan faydalandıkları için kerem gibi yıldızımız oldu, kazımcan gibi çok şey beklediğimiz gencimiz oldu.

    bir proje oluşturup akademiden çıkan gençlerimiz ile birlikte yatırım yapacağımız gençleri düzenli oynatmanın yolunu bulmalıyız. bunların dışında takımımıza en azından iki tane scout transferini yerleştirmemiz gerekiyor. genç oyuncuları iyi oyuncularla düzenli şekilde oynatarak seviye atlatabiliriz.

    örneğin takıma iki tane kaliteli ve tecrübeli oyuncuları ekliyorsak iki tane de scout transferini yerleştirmemiz lazım. dortmund, barça ve benfica gibi takımların bile buna yöneldiği zamanda bizim yapmamak gibi lüksümüz olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın