resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5041
    ligin ikinci yarısında oyun kurucu kanada evrilen futbolcumuz.

    dikkatli gözler fark etmiştir. dünya kupası sonrası oynanan maçlarda kerem'in zone 14 denilen alanda bolca topla buluştuğunu yani hücumda bir nevi on numara gibi oynamaya başladığı görüldü. bu muhtemelen teknik heyet tarafından alınmış bir karardı. çünkü dries mertens'in sakatlığı sonrası dönüşünün istendiği gibi olmaması ve onun yokluğunda takımın hücum bölgesinde zorlanıldığının fark edilmesi sonrası okan buruk'un kerem'i bu tarz olarak görevlendirdiğini düşünüyorum.

    asist sayısının artmasının diğer bir sebebi de elbette ki mauro icardi ile bağlarının artması, oynadıkça birbirlerini iyice tanımaları. icardi o kadar zeki ve futbol fundementalı üst düzey bir isim ki rakip savunmacıyı aldatması hiç de zor olmuyor. buna uyum sağlayan, istediği topları atabilen muhammed kerem aktürkoğlu'nun da otomakman asist sayısı artıyor. zaten 11 asistin 5 tanesini de icardi'ye yapmış.

    son olarak da kerem'in genel performansının artış sebebi takımın üçüncü kaptanı olması. okan buruk'un katıldığı socrates dergi'de mehmet demirkol'un galaksi rehberi programında da direkt bunu söyledi. kaptanlığı aldıktan sonra performansı uçuşa geçti. kimisi sorumluluk altında ezilir, kimisinin de performansı katlanır. işte bu tarz isimlere güvenerek yaptığınız herhangi bir işte başarılı olmama şansınız yok gibidir.

    galatasaray taraftarı olarak da bizim de yeterince hakkını vermediğimizi düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın