• 83
    galatasaray'ın hakkını geçen sene galatasaray yönetiminden daha çok korudular nerdeyse. ali koç ve whatsapp gruplarıyla ilgili yaptıkları yayınlar, medyadaki fb yapılanmasına açtığı savaşlar, lale orta ile ilgili yayınları...

    transfer ile ilgili yaptıkları haberlerin gerekirse hepsi fos çıksın. ayrıca transfer geliyorsa gelir, gelince görürüz. bilseler ne olacak bilmeseler ne olacak? eylül 5'de kadro neyse odur. kimse bilemez kim geliyor kim gelebilir. erden timur bugün şunlarla konuşuyoruz dese iki hafta sonra o isimler olmayabilir yeni isimler gelebilir. olacak transferi bilecek birisi yok zaten şu ortamda, transfer olayları bir günde değişir. onlarca isimle ilgilenirsiniz, birçoğu olmaz. son anda listeye giren birisi olur. son anda birisi çıkar fırsat transferi olur.

    ben kendilerinden razıyım. fb lobisine savaş açtılar ve alikoç mafyasıyla çok güzel uğraştılar. medyada gs lobisi yok. iş bile bulamıyorlar. youtube'da en azından kendileri gibi hakkımızı arayan ve yüksek takipçili birilerinin olması çok önemli. kendileri de önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın