resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3638
    bizim bazı taraftarlarımızın cidden sorunlu olduğunu ve futboldan anlamadığını düşünüyorum. taylan'ın 20-21 sezonunun genelinde nasıl bir performans gösterdiğini bilmesek diyeceğim ki "evet haklılar".

    hayır, haksızsınız. taylan geçen sene teknik direktöründen -evet fatih terim'den bahsediyorum- tek tek bütün oyuncuları dahil leş bir sezon geçirdi. geriden pas oyunu ile çıkma sevdası yüzünden muslera taylan'ı tek başına 2 kere yaktı. trabzon maçında ise taylan artık bitmiş özgüveni ile maçı batırdı.

    muslera aynı olayı bu sezon hem torreria'ya hem sergio'ya yaşattı.

    yanlış oyun planı ile çarçur olan bir dolu oyuncumuz oldu geçen sezon. ben mesela çüküldao'nun doğru oyun planında bile iyi bir oyuncu olabileceğini sanmıyorum. o kumaşı hiç vermedi bana ama yine de okan buruk ile bir şans verilebileceğini düşünüyorum. ama 1 şans, fazla değil. elimizde türk bir oyuncu varken ve iyi oynadığı bütün bir sezon varken, leş geçen sezona bakıp taylan'a çöp diyen ile futbol tartışmam.

    evet, futbolda dün yoktur, bugün vardır. ve bugünün şartlarında taylan gibi birini "çöp" olarak görmek bir lükstür. "vasata alışmayın" gibilerinden konuşan arkadaşlar vasat'ın kötü bir anlamı olmadığını anlamalı. vasat demek ortalama demek ve taylan'ın ortalama hali şu anki şartlar altında türkiye ligi için yeterlidir. ankaragücü'nün kendisine nasıl geldiğini bir test edip görmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın