• 129
    bugün, bir işim sebebiyle beşiktaş'ta bulunmamdan mütevellit, 10 nisan 2010 besiktas trabzonspor maci hasebiyle meydanları doldurduklarından, aralarında kaldığım taraftar şeysidir. üzerimde de harry kewell tişörtüm kalabalığı yara yara ilerlerken, beni gören ayyaş beşiktaşlı zaatlar "seeeenn varyaaa seeenn...." in küfürlü versiyonunu yüzüme yüzüme höykürdü. içimden dedim çok havaları var söner bu gece, aynen de öyle oldu.

    ama şöyle de bir şey var sözlük; atmosfer müthiş! adamlar çarşıya deli gibi akmış, bayraklar, meşaleler, marşlar.. organizeler. biraz da mekanın elverişli olması da yardımcı oluyor onlara. bizim sami yen'in yeri gibi değil ki.. açık, ferah, geniş, sahil boyu zaten, ortam takılmaya çok müsait, meydanlara akmaya çok müsait.

    bizim stadyumumuz'un civarında maç öncesi o denli etkili bir atmosfer oluşamamasının nedeni, ne yazık ki mekanın elverişsizliği.
    simit saraylarında simit yiyen taraftar ordan çıkıp maça gidiyor. bir cevahir var allah'tan..

    çabuk bit aslantepe! olmuyor böyle! sami yen'e veda etmek çok koyacak ama, gelin gibiyiz be kardeşim; hem ağlarız hem gideriz maçlara..
App Store'dan indirin Google Play'den alın