resim
Moussa Dembélé
Takım:Al-Ettifaq
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.87
Uyruk:Fransa
  • 189
    başıma bir şey gelmeyecekse bize icardi'den daha çok uyacak forvet oyuncusu.
    evet icardi'nin klası bambaşka. türkiye ligleri o klasta bir yabancı futbolcuyu ortalama 10 senede falan görüyor. ama elimizde tapusuyla beraber zaniolo var. aynı icardi gibi boşluklara çok iyi giren bir oyuncu. özellikle 9,5 numara oynadığı taktirde kerem - icardi uyumunu kerem - zaniolo olarak da görebiliriz. buna mukabil son durumunu bilmemekle beraber kaleye hem yüzü dönük oynayabilen hem de sırtını rakip defansa yasladığında duvar gibi bir adam olan dembele hücum repertuarımızı oldukça geliştirecektir.

    üstelik kerem, rashica, barış ve zaniolo gibi oyunculardan kurulu ofansif orta saha rotasyonumuzla birlikte durdurulması müthiş fizik kalite gerektiren bir takım haline geliriz. neticede bu adamların sarhoş sarhoş fenerbahçe'yi ezdiğini de hep beraber gördük.

    özetle transferi elimizi çok ama çok rahatlatır. yaşı da çok uygun.
    beraberinde sağda ve özellikle solda da çok iyi performans veren bir diğer forvet martial'i de alabilirsek ben icardi'siz bir galatasaray'ı izlemeye razıyım.

    icardi muazzam dominantlıkta bir oyun oynadı. derbilerin hepsinde gol atması inanılmazdı. a planımız tabi ki icardi olmalı ama araplar da piyasaya girmişken kimsenin kimseyi çok da fazla bekleme lüksü kalmadı. dolayısıyla alamıyorsak dünyanın sonu değil. iyi bir iskeletimiz var. b planımızı yapmalıyız. ne martial ne de dembele 2 haftadan fazla boş kalmaz. bu iki haftada kesinlikle forvet mevkiinde yol almamız gerekiyor. yeni bir icardi de olmadığına göre değişik tarzda forvetlere yönelip güç kaybetmemeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın