resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2065
    önümüzdeki sezon icardi'nin durumuna göre 1 veya 2 forvet alsak dahi ileri uçta en etkili futbolcularımızdan biri olacağını düşündüğüm genç yetenek. hele şampiyonlar ligine kalırsak tam ona uygun bir arena olacak.

    ben ki büyük kerem hayranıyım. 30 civarı entryim var kerem'e pozitif bakış açımı gösteren, destek veren. bakın bu hayvanoğlu hayvan kerem'den de potansiyelli.

    önümüzdeki sezon tüm yükü sırtına bindirmeden baskı altına almadan yine elit forvet alarak sezona girelim. barış fırsatını bulduğunda neler yapacak hep birlikte göreceğiz inşallah. tabi bu arada geçen sezondan daha fazla süre alması şart. dünyada hiçbir yetenek oynamazsa gelişemez. barış için son kararları sıkıntılı, istenilen pasları veremiyor diyoruz ya işte bu tam da oynayarak düzelecek bir özellik. kerem 3 yılda bugünlere geldi. hakkında neler neler deniyordu. sezonda 5-10 maç oynasa bugün bu noktada olmasına imkan var mıydı.

    barış da seneye önemli ölçüde süre alacak. burak yılmaz'dan yukarıda ronaldo'dan bir tık aşağıda çok iyi bir kariyeri olabilir. o potansiyel mevcut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın