resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 4398
    arabistan'a transfer olacağı söylenen futbolcu. wanda'nın yaşam amacı olabildiğince para, şöhret kazanmak üzerine kurulu. icardi'nin inter günlerini bilenler wanda'nın nasıl ortalığı karıştırdığını çok iyi bilir.

    inter tarihinin en golcü futbolcularından birinin kısa sürede kulüpten yaka paça gönderilmesi de bu yüzdendi. icardi'de özel hayatında pek akıllı bir isim olmadığı için yaşananlar çok sürpriz değil. müthiş kaliteli bir forvet oyuncusu ancak kariyerinde ki bu yönü onu sürekli aşağı çekti. aksi durumda türkiye'ye uğramazdı bile.

    konuşulan meblağlar çok uçuk. erden timur geniş bir oyuncu havuzu oluşturduk diyordu. eğer icardi olmuyorsa başka isimlere yönelirler zaten. işte kiralık futbolcuların sıkıntısı da bu oluyor. bir sezon faydalanıyorsun sonrasında alamıyorsun. beşiktaş'da mario gomez ile aynısı yaşamıştı.

    umarım yapılacak olan satışlar sonrası yapacağımız tüm transferleri bonservis ödeyerek yaparız. yoksa öbür türlü bu sezonu geçirelim, sezon sonu bir şekilde tutmaya çalışırız ile plan yapmak imkansız. hele avrupa'da uzun vadede başarı hedefliyorsan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın