resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 4385
    kendisi bu sene muhteşem bir performans ortaya koydu ve şampiyonluğun da baş aktörü oldu. ancak kendisi benim izlediğim hakan şükür kadar dominant bir performans ortaya koymadı. benim bu ligde izlediğim en dominant forvet performansı yanına yaklaşılmayacak şekilde hakan şükür'e aittir. hakan şükür attığı onca golün yanında top döneminde gerçekten de oyunun her an içinde olan, sürekli pres yapan bir adamdı. bir oyuncu düşünün ki elmander kadar koşup, oyuna o kadar katkı sağlayıp hava toplarında rakip savunmaları ezip bir de üzerine 30 tane gol atsın düzenli olarak her sezon.

    ve bu takım böylesine dominant bir oyuncu yokken bile şampiyon oldu, avrupa'da turlar atladı. galatasaray taraftarının da yönetiminin de son yıllarda transferde yaptığı temel hatalardan biri bence bir oyuncuya takılıp kalması. gittiyse gitmişt,r, oynasın arap ligi'nde eminim arap yarımadası çok sevecektir vanda nara ile icardi'nin çalkkantılı aşkını. seneye bu sene oynadığı rakam geri alırız öyle 5 milyon avro falan vermeyiz senelik.

    icardi gider, başkası gelir. ben scout ekibine güveniyorum, kaldı ki icardi için ayrılacak bütçe ciddi bir bütçeydi o paraya iyi forvet bulursun. beşiktaş'ta aboubakar icardi'den azını vermedi ikinci devrede beşiktaş'a.

    benim yönetimden beklentim çok uzatmadan ve transfer dönemi boyunca bir oyuncuya takılmadan transferleri bitirmesi ve takımı temmuz'a yetiştirmesi. dünyadaki tek forvet icardi değil. elin isviçre takımları, kıbrıs takımları oynuyorlar şampiyonlar ligi'nde puan alıyorlar, koskoca galatasaray olarak eli yüzü düzgün bir forvet bulalım bir zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın