• 2991
    bir kurum düşünün, bir oluşuma yani milli takıma katkı vermesi adına tüm liglerine yabancı sınırı getirsin, bir diğer değişle türk oyuncu oynatma zorunluluğu getirsin, üstüne türk milli takımında dahi oynamayan oyuncularla* * böbürlenip 'şampiyonlar ligini kaldıran ilk türk' diye birilerine yaranmanın peşinde koşuştursun dursun.

    özellikle hakan'ın postuna bakıp da utançtan tüyleri ürpermeyen var mı? nasıl da sıkıştırmışlar kendilerini bir yerlere. büyük başarı be, getirdiğiniz türk oynatma zorunluluğu ve altyapı yatırımları sayesinde bir tane mannheim-karlsruhe'den bir tane de gelsenkirchen'den çok büyük iki topçu çıkardınız, darısı türk gençlerin de başına.

    https://twitter.com/.../1667886823027138560
    https://twitter.com/.../1667874284155416581

    şunu da not olarak belirteyim, ilkay'ın kupayı kaldırdığı anda ben bir türk olarak gurur duydum. benim öyle aşırı takıntılarım yok, kendi kariyeri doğrultusunda bir karar vermek zorunda olup alman milli takımını seçmesi sonuna kadar kendi hakkı ve tercihidir. ilkay'ı çok seviyorum ve beğeniyorum.

    lakin ırkçı bir kurumun çıkıp ilkay'a 'gururumuz!' yorumunda bulundurması midemi bulandırıyor. adamın yolu kariyeri boyunca türkiye'ye bile düşmemiş, nereden senin gururun oluyor? sen mi eğittin, sen mi destekledin, sen mi besleyip yetiştirdin ne bu tatava?

    son bir dipnot, almanya milli takımını tercih etmiş 'gurur'larımız, ülkemizde, süper ligimizde yabancı statüsünde sayılıyor *.
App Store'dan indirin Google Play'den alın