resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Konyaspor
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 2014
    25 yaşında bae ligine kadar gerilemiş romanya milli takımında dahi doğru düzgün süre alamayan futbolcu. isteyen ofsaytlasın ama belki de burdaki en ağır entrym olacak muhtemelen de silinir umrumda değil.

    galatasaray tielemans ile görüştü, bugün öğrendik ki alamıyor. paredes ile görüşmelerin olduğunu biliyoruz. orta sahasında bu sezon torreira oliveira mertens gibi isimler forma giymiş ve mertens ve oliveira yerine kaliteyi yukarı çekmek için teknik ekip ve yönetim oyuncu arıyor.

    gelmiş burda bu arkadaş için bu sezon şans verilebilir mi diyorsunuz. ya fenerbahçeli olmak lazım bunun için ya da futbolla ilgi alakadan uzak olmak. şampiyon olmuş şampiyonlar liginde oynama hedefi olan takımın yedeğinde dahi kendisinin olmasının bir mantığı yok. berkan hem temposu hem yeteneği hem de yedek kalmayı sorun etmeyen kafa yapısıyla türkiye'de her takımda oynar zaten. bu futbolcu arkadaşımız sahada 8 toplamda 14 yabancı sınırı olan ülkede galatasaray forması gi-ye-mez.

    getireceğiz beyefendiyi ordan bi de kafasını toplayıp futbola dönmesi için umut besleyeceğiz. bunu joao felix zaniolo icardi için falan deneyebilir galatasaray. cicaldau kim allah aşkına. kariyerinde romanyadan çıkmamış galatasaraya 6.5 milyona itelenmese hiçbirimizin adını dahi bilmeyeceği sıradan bir futbolcu.

    galatasarayı hele hele transfer döneminde bunun gibi vasatlara hatta bana kalırsa vasatın altı futbolculara layık görürseniz ben galatasaraylılığınızı haddim olmasa da sorgularım. cicaldau ve onun seviyesindeki futbolcuları kazanmaya çalışmak bizi sadece fenerbahçenin son 10 yılda düştüğü duruma düşürür. zaten 3 senedir de yavaştan o moda girmiştik. allahtan düzgün bir yönetim geldi de bu çaptaki futbolculardan kurtulup şampiyonluk kadrosuna ulaşabildik.

    hazırlık maçlarında dahi galatasaray formasını giyemeyecek seviyedeki futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın