resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Konyaspor
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 2009
    geçen yıl en ağır travmayı yaşamış berkan kutlu bugün çıkıyor çatır çatır oynuyor. geçen sezonun son teknik direktörü bu adam topçu değil derken ve sezon başında kadroda bile düşünülmeyen sacha boey için taraftar devre arasında 15 milyona satılmasını çok az görüyor. şu an rahat 25ler 35ler konuşuluyor. onun için bile tutsak daha iyi olabilir tarzı düşünceler var.

    (bkz: #3255932) hala en beğenilen mesajlarım arasında yer alan şu entry'i yazdığımda çok iyi hatırlıyorum 2-3 tane aradan çekil ben daha çok seviyorum, hayır ben aşığım tarzı mesajlar almıştım. ki o tarihte ve o tarihten birkaç hafta sonra sözlükte atılan mesajlarda kendisine yapılan övgüler kdb'ye yapılan övgülerle eşdeğer. hatta kara kara biz bu adamı nasıl elimizde tutacağız seneye deniliyordu. sonrasında zaten dibe giden takımla iyice göze batan dibe batmış oyunculardan sadece birisi oldu. bu gözler o sene kayseri maçından sonda nereden bulmuşlar bu çöpü diye victor nelsson'ı yerin dibine sokanları bile gördü ya da boey için sezon başı malum.

    her neyse şimdi burada cicaldau şöyle harika futbolcu, böyle iyi futbolcu falan yapmayacağım veya kesin gelsin ihtiyacımız var demeyeceğim fakat asla asla asla bazı kesimlerin abarttığı kadar kötü bir isim, rezil bir topçu, allahın çöpü falan değil.

    bizim seviyemiz daha yüksek cicaldau'dan çok daha iyisini, sergio oliviera'dan daha iyisini torreira'dan daha iyisini tielemans'dan daha iyisini, paredes'den daha iyisini bulmalıyız diyenler eyvallah haklısınız derim. zaten öyle olmalı. seviyemiz kadro yapımız artık cicaldau'lardan morutan'lardan daha yüksek olacak. fakat direkt her şeyden bağımsız bu adama ağır çöp muamelesi çekilmesine karşıyım. sözlükte başlığında övgüler olan zajc'dan falan 5 kat daha fazla iyi topçudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın