• 1604
    1607 entry girilmiş, benimkiyle birlikte 1608 olacak. sanırım hakkında ilk olumlu entry'i giriyorum. vira bismillah *.

    erden timur'un yayıncı kuruluş üzerinden kendisiyle yaptığı söyleşide lig gelirlerinin dağılımı ile ilgili çok doğru bir şey söyledi. decoder satan 3 kulüp var. trabzon'u bile dahil etmiyorum ben. trabzon'un taraftar cürümü nedir allah aşkına geçiniz. ancak gelirler, o gelirleri getiren takımlara eşit bölünmüyor. mesela italya örneği verdi güntekin. inter, milan, juventus, roma, napoli vs. getirecek seyirciyi. yurt dışı yayın haklarını bu takımları izlemek için satın alacak diğer ülkeler, ama cagliar'i de ciddi bir pay alacak. ben bunu doğru bulmuyorum.

    gelirlerin büyük takımlara daha fazla aktarıldığı bir senaryoda anadolu kulüpleri daha da küçülür, ligin rekabeti düşer falan deniyor. e tamam da giresunspor 3 bin seyirci getirmeyip, dekoder da satmıyorsa o zaman sen kendine yapay bir takım oluşturuyorsun. cebine para da koyuyorsun. bir tık iyi kadro kur da lig çekişmeli gibi dursun diyorsun. the truman show mu bu?

    sanırsın giresun'a pendikspor'a fazladan para verince lig premier league kalitesine çıkıyor. hayır arkadaş ispanya gibi 3-4 takımlı bir lig olmayı kabul etmek zorundayız. kimsenin ümraniyespor'u taktığı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın