• 621
    anladığım kadarıyla yapıtaşları baştan o kadar çarpık tanımlanmış ve bu yapıyla o kadar çok büyümüş ki, kaç yönetim geldi geçti, düzelmiyor, düzelme emaresi göstermiyor. ölmüş âdeta.

    bu kadar kötü organizasyon, bu kadar kötü ürün spektrumu, bu kadar kötü stok yönetimi böylesine büyük bir kulüpte nasıl yıllarca çek edilmeden varlığını sürdürebilir, akıl alır gibi değil.

    aynı eleştiriler bilişim yapılanması için de geçerli. özellikle galatasaray.org. kimlerle kaç yıllık bağlayıcı anlaşmalar yapılmış ki o iğrenç kod yığını (ona web application denemez) inanılmaz uzun süredir orada duruyor. skandal.

    neyse konuyu dağıtmayalım, gsstore bir ara kantarelli öncülüğünde yapısal olmasa da içerik anlamında kıpırdanır gibi olmuştu. sonrasında yine kendi standardına döndü. ara ara nike platformu üzerinde fena olmayan ürünler görüyorum, onların da anladığım kadarıyla kulübe katkısı daha az. onun dışında istisnai ürünler hariç üzerinde arma var ya da galatasayımızın ürünü diye istemeye istemeye resmen bağış olarak kalitesiz ve tasarım katliamı ürünler alınıyor.

    umarım bir yerde aksiyon alınmaya başlanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın