resim
İlhan Palut
Görev:Teknik Direktör
Takım:Ç. Rizespor
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 205
    çaykur rizespor'u sevecek halim yok ama bütün sezon boyunca takip ettiğim için biliyorum bülent korkmaz'a kulüp olarak bir yanlışları olmadı. aksine, istifası istendiğinde başkan ibrahim turgut arkasında durdu. istediği transferler gecikmeli de olsa hem sezon başında hem devre arasında yapıldı. bülent korkmaz da söz verdiği gibi takımı çıkardı ama karşılığında.

    olay şundan ibaret; kadro değerlerine baktığınızda da göreceğiz üzere ligin samsunspor ile beraber en değerli kadrolarından birine sahipti rizespor. taraftar sezon boyu oynanan oyunu, kontrollü futbolu hiç sevmedi. beraberliğin yettiği maçlarda beraberlik için sahaya çıktı, fazla risk almadı bülent hoca bu sebeple de taraftar ile arası hiçbir zaman iyi olmadı. ilhan palut, x, y z fark etmez zaten bülent korkmaz ile devam edilmeyeceği belliydi. hatta dediğim gibi istifası bile istendi taraftar tarafından.

    o sebeple hoca değişikliği normal ve ilhan palut da zaten harika bir tercih.

    edit: niye takip ettin diyenler çıkabilir. bir siteye 1. ligle ilgili yazılar yazıyorum ücret karşılığında. genelde şampiyonluk mücadelesi veren takımları yazdım, yoksa özel bir hayranlığım yok rizespor'a. samsunspor, bodrumspor, eyüpspor ve göztepe'yi de takip ettim mesela.
App Store'dan indirin Google Play'den alın